• DesignFurniture.se - Second hand designmöbler sedan 2013
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson Payment with Paypal
Fri frakt i Stockholm - Leverans till hela Sverige

Design is key

Varför begagnade designmöbler är något bra är för att det är hållbart. Många möbler kan kallas för "designmöbler" av säljare men det som vi på DesignFurniture.se klassar som "designmöbler" är möbler från välkända tillverkare som antingen har ett högt nypris och/eller är en äldre möbel som marknaden värderar högt.

Många av våra begagnade designmöbler är mer moderna begagnade designmöbler, vi har dock en del retro, vintage och antika designmöbler och inredning som kommer in i lager. Alla våra designmöbler är begagnade om inget annat anges och skicket beskrivs i text och/eller med bilderna på den eventuella patina som finns. Många av våra moderna designmöbler kommer från Herman Miller, Vitra, Moroso, HAY, Knoll, Charles & Ray Eames, Manutti, Wilkhahn, Interstuhl, Erik Jörgensen, Softline, Per Söderberg, No Early Birds, Moooi, Zero, Ron Lior, Prooff, Driade, Cassina och många andra välkända formgivare och tillverkare.

Köp begagnade designmöbler

DESIGNFURNITURE.SE

- Part of the AllForSale Family

Oavsett ordervärde från oss på DesignFurniture.se så bjuder vi alltid på frakt, inbärning & montering av din beställda begagnade designmöbel. Vi levererar självklart till hela Sverige och Europa och då tillkommer en fraktkostnad som vi kan anpassa till dig beroende på mängd av varor du köper från oss. Våra begagnade designmöbler, som får ett enormt bra "tredjehandsvärde", levereras normalt demonterade beroende på typ av vara och självklar med följer det skruvar och allt du behöver för att kunna montera din begagnade designmöbel. Skulle du ha några frågor kring en produkt eller bara vill säga hej, kontakta oss gärna här!